"The art of capturing the very essence of what connects people"

—Anaïs Stoelen

Commited wedding photographer

Waar zal ik beginnen?


Is er nog iets mooier dan mensen die zich verbinden? Mijn ervaringen als fotografe hebben mij veel geleerd over het leven en hoe we liefhebben. Ik heb koppels mogen fotograferen in hun prille liefdesjaren, koppels die intussen een kroost hebben gevormd en vele bijzonder betekenisvolle liefdesverhalen over de landsgrenzen heen en dit al sedert 2011.


Mijn benadering tot Huwelijksfotografie en lifestyle fotografie is voornamelijk documentair en organisch.


Ik leg de momenten vast zoals ze zich ontvouwen en soms tweak ik hier en daar. Most important: You can be yourself. It surpasses trends en dat is het ECHTE tijdloze aan fotografie. Voel je je eerder op je gemak als ik je begeleidt? Ik zelf wel, I feel you. We leren elkaar's noden en wensen kennen en we doen wat goed aanvoelt. I'm there alongside you, I got your back.


Spreekt mijn relaxte aanpak je aan? Of wil je meer informatie? Laat iets van je horen. Vertel me over je visie en een beetje over jezelf. Ik vind het ook spannend, no worries.