About


Anaïs Stoelen is een fotografe actief in binnen en buitenland,, gevestigd in Antwerpen. Anaïs legt al sedert 11 jaren bruiloften en bijzondere momenten vast.


Haar oog voor het vastleggen van bruiloften en shoots op een intuïtieve en daarom oprechte manier is waarom haar werk zo gegeerd is. Haar stijl en aanpak is een cocktail met als basis een journalistieke fotografie aangevuld met kinematische en editorial stijl type beelden.


Ze houdt ervan om details en kleine momenten van diepe betekenis vast te leggen, suggestieve, vrolijke, niet-gescripte, perfect onvolmaakte scènes. Die rauwheid geeft de trouwreportage een tijdloos gevoel en maakt die vluchtige momenten van een bijzondere tijd nog tastbaarder voor jou en voor de volgende generaties.


Anaïs heeft bruiloften gefotografeerd in België en klanten hebben haar geboekt voor hun bruiloft van bestemming in Frankrijk, Italië en het VK. Haar werk is opgenomen in publicaties zoals Loving You Magazine, House of Weddings, The Perfect Wedding, Girls of Honour, Love My Dress, Bridal Musings ...